به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان تهران ،شهید سید روح الله عمادی نخستین روز از شهریور ماه سال 1359 در روستای پاشاکلای زیراب در یک خانواده مذهبی و متدین چشم به جهان گشود.
وی توانست با اخذ مدرک کارشناسی ارشد و یادگیری علوم و فنون پروازی به درجه استاد خلبانی برسد و این دلیرمرد سوادکوهی در سومین اعزامش به سوریه، برای دفاع از حرم حضرت زینب کبری(س) و حضرت رقیه(س) در روز جمعه اول آبان سال 1394 مصادف با تاسوعای حسینی و طی «عملیات محرم» در درگیری با «مزدوران سعودی» و «پیروان اسلام آمریکایی» در شهر حلب خلعت شهادت پوشید.
شهید مدافع حرم روح الله عمادی در بخشی از وصیت نامه اش نوشته بود: «دوستان و همرزمان عزیزم برای دفاع از اسلام و ولایت و ایران عزیز راسخ باشید. چرا که پیروزی از آن شماست. هجمه دشمن (فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و...) بسیار سنگین و خصمانه است و راه مقابله با این هجمه به فرموده حضرت امام خمینی(ره) پشتیبانی از ولایت فقیه است. نیت ها را خالص کنید و پشت سر ولایت حرکت کنید و نتیجه اش را به خدا بسپارید چرا که خودش وعده نصرت و پیروزی داده است.
تهاجمی که به قشر مذهبی و خصوصا ما بسیجیان و سبزپوشان حریم ولایت می شود بیانگر قدرت روز افزون و ضعف و ناتوانی دشمن است، خودسازی کنید، تعلیم و تربیت و ورزش سه شاخصه شماها باشد. همدیگر را دوست داشته باشید و با علم و عمل به پیش بروید و منتظر تقدیر و تشکر کسی نباشید.
دعا کنید شهید باشیم نه اینکه فقط شهید شویم و اصلا شهید نباشیم شهید نمی شویم.
اجرتان عندالله و اگر بدی از بنده حقیر دیدید به بزرگی خودتان حلال کنید.
از این شهید یک فرزند به نام سید عماد به یادگار مانده است.
خبرنگار میثم پاشنگ